El Cicle Música D'Nits arriba aquest diumenge al seu quart concert de la temporada, oferint una nova oportunitat per gaudir d'una vetllada musical amb l'església romànica de la Ciutadella de Roses com a escenari. En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec del pianista Daniel Ligorio, que oferirà el seu recital «Embrujo en París» amb obres de Manuel de Falla, Claude Debussy i Ricard Viñes.

L'estiu de 1910 l'escriptor i poeta francès Piere Louys va organitzar a casa seva un sopar al qual van assistir gran nombre d'artistes, entre ells Debussy, de Falla i Viñes. «Embrujo en París» és una fantasia del pianista Daniel Ligorio sobre l'intercanvi cultural i artístic que els tres compositors van viure durant aquella vetllada, posant en comú un món d'idees diferents entorn a la música en un context comú, el de París de canvi de segle.

Ligorio s'imagina els artistes rememorant les seves vides i expressant expectatives, per la qual cosa divideix el concert que oferirà el proper diumenge en vuit seccions que, a través d'una selecció de peces dels tres autors, mostren els possibles temes de conversa que van sorgir al llarg d'aquell sopar: Infància, Arribada a París, Llum i Tempesta, Tradicions, Folklore i Misticisme, Amistat, Somnis i Temors i La Màgia i l'Embruixament.

El Cicle Música D'Nits finalitzarà el 10 d'agost al Castell de la Trinitat, amb el concert íntim de Dolo Beltran i Jordi Busquets. Les entrades estan a la venda a la Ciutadella de Roses i a la web rosescultura.cat. Els concerts comencen a les 22 h. El preu de les entrades és de 8 € (6,5€ amb el carnet Rosescultura).