Aquest divendres i dissabte tindrà lloc la Festa Major de la Selva de Mar. Al llarg de la tarda, es faran jocs infantils als Estudis del poble. A les sis, hi haurà jocs i dansa en família i, a dos quarts de vuit, Pesca Plàstik.

A partir de les onze de la nit, hi haurà concerts a càrrec de grups: el primer a pujar a l'escenari serà la Wasa Corporation, un grup empordanès que ens farà viatjar pels diferents universos musicals amb les seves versions; i, a continuació, actuarà Bannana Beach, una banda rumbera nascuda a l'Empordà que portarà al públic els aires més tropicals i presentaran el seu disc que van treure a l'inici de l'any passat després de tornar de la Cuban Experience.

El dissabte, a les dotze del migdia, se celebrarà l'ofici solemne de Festa Major i, tot seguit, la cobla Sol de Banyuls interpretarà unes sardanes. A les sis de la tarda, hi haurà inflables a la plaça de l'Església de la Selva de Mar. A les set, hi tornarà a haver sardanes amb la mateixa cobla.

I a partir de les onze, concerts amb tres grups de música: Els Delai -conjunt de rumba catalana, hip-hop, reggaeton i ska- seran els primers a actuar; The Soundsets els seguiran i oferiran al públic de la nit de dissabte les versions de temes de sempre i actuals. Els encarregats de tancar els actes de la Festa Major seran els Julay's i tocaran versions de tots els estils i també temes propis.