El Festival Internacional de Música de Cadaqués celebra fins al 13 d'agost, la seva 48a edició. Entre els artistes que actuaran a l'escenari de sa Conca, hi ha Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra.

El festival s'ha obert quest divendres 2 amb l'actuació, al passeig, de Rhythm Treasure, formació de rhythm'n'blues capitanejada per Myriam Swanson. El dia 3 actua al Portitxó la cantant Dàcil, i el quartet de cordes alemany Leipzig oferEIX un concert a l'església. El dia 4, Manel Camp i Gemma Abrié es retrobaran a la plaça 1 d'Octubre. El 5 sonaran al passeig les veus de The Beatbox Collective.

El Festival continua el 6 d'agost amb la pianista Txell Neddermann que avançarà temes del seu debut, a la plaça 1 d'Octubre, i després s'afegirà al grup de la baixista i cantant Magalí Datzira. El dia 7 actuarà a Portlligat el duet format per Mireia Farrés (trompeta) i Mercè Hervada (piano), i el 8 al Portitxó cantarà el valencià Pau Alabajos. El festival es clourà el dia 13, a l'església, amb el concert d'orgue i electrònica De l'antiguitat cap al futur.