La gira dels Pink Martini ha fet a Peralada l'única aturada de l'estiu musical català, una nova gira de la banda que ha representat el retorn a la formació de la cantant Storm Large. La nit no ha estat gens avorrida ja que han repassat els seus grans èxits fent gala de la seva elegància musical i del seu característic so vintage. La banda està celebrant el 25è aniversari de la seva fundació. Dues dècades i mitja en la que han venut més de tres milions de discos i han recollit un èxit darrere l'altre. Amb motiu d'aquesta celebració hi ha hagut dues sorpreses: la presència a l'escenari de Jimmie Herrod i la de Meow Meow, unes actuacions que han estat molt celebrades i aplaudides pel públic.

El concert ha començat amb la popular 'Amado Mio' que ha interpretat Sotrm Large amb moltíssima sensualitat, una sensualitat que ha estat present al llarg dels 90 minuts que ha durat el concert. Els fans de la banda, han gaudit amb cançons com 'Quizàs, quizás, quizás', 'Donde estás Yolanda', 'Hotel Amour', 'Tomorrow' o 'Get happy! Happy Days Are Here Again'.

La nit ha acabat amb una animada 'Brasil' que ha tancat els bisos i amb el públic dempeus i cantant amb els Pink Martini.