27 de juliol de 2019
27.07.2019
Peralada

Peralada acull el debut d'una nova companyia de dansa

La companyia uruguaiana Ballet Nacional Sodre, capitanejada pel bilbaí Igor Yebra, ha presentat l'espectacle 'El Quijote del Plata'

27.07.2019 | 10:30
Peralada acull el debut d'una nova companyia de dansa

Una nova companyia de dansa ha debutat al Festival Castell de Peralada aquesT divendres. La companyia uruguaiana Ballet Nacional Sodre, capitanejada pel bilbaí Igor Yebra, ha presentat l'espectacle 'El Quijote del Plata' amb coreografia de Blanca Li. Aquesta ha estat la primera vegada que aquest muntatge de nova creació, s'ha pogut veure fora de l'Uruguai i és també l'inici d'una gira a l'estat on a més de Peralada, visitaran els festivals d'Almagro, San Lorenzo de El Escorial, Sagunt i Santander.

A la 1 del migdia, Igor Yebra, Blanca Li i el dissenyador d'escenografia i vestuari, Hugo Millán, han conversat dins el cicle "Diàlegs" del Campus Peralada sobre la figura del gentilhome i de la proposta artística que han presentat a l'Auditori Parc del Castell. La Biblioteca del Castell de Peralada, ha estat l'espai idoni per acollir aquesta activitat, ja que alberga una espectacular col·lecció cervantina, considerada com una de les més importants del món en l'àmbit privat, amb uns 5000 exemplars dels quals més de 1000, són diferents edicions de' Don Quijote' amb traduccions a 33 llengües diferents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook