09 de juliol de 2019
09.07.2019
Peralada

Marco Mezquida protagonitza les dues nits màgiques a la Finca Malaveïna

Les propostes, que es fan aquest dimecres i dijous, s'inclouen dins el Festival de Peralada

09.07.2019 | 12:48
Chicuelo i Marco Mezquida

El músic Marco Mezquida, l'artista resident d'aquesta edició del Festival de Peralada, protagonitza les dues nits a la Finca Maleveïna on es barrejaran música, natura i enologia

En aquest idíl·lic escenari estrenat la passada edició, el músic i compositor Marco Mezquida i el guitarrista Chicuelo es donen cita aquest dimecres a la tarda-vespre per estrenar a Catalunya el seu darrer treball conjunt «No hay dos sin tres», un disc de vuit composicions pròpies creades a quatre mans entre els dos musics que reflecteixen, sobre tot, el seu amor compartit per la música. S'escoltaran bulerias, brises brasileres, un tanguillo contemporani o una picada d'ullet a la sardana. Amb aquest treball fan un homenatge al percussionista, Paco de Mode, després que els tres artistes treballessin plegats amb el disc conjunt Conexión (2017, Taller de músics) considerat un dels esdeveniments més rellevants de l'escena jazzística de l'estat.L'endemà, dijous, la Finca Malaveïna torna a obrir les portes i acollir al seu escenari l'espectacle 'Els somnis de Ravel'. Un viatge oníric per l'imagi musical i personal de Maurice Ravel. Amb aquest espectacle, estrenatl el 2016, Marco Mezquida oferirà una recreació personal i única de la música del genial Maurice Ravel, al costat del percussionista, Aleix Tobias i el cel·lista, Martín Meléndez.


Una imatge dels Capvespres a Malaveïna. Foto: Jordi Ribot


Dos dies a Malaveïna per viure dos capvespres musicalspensats per a l'ocasió i amb maridatges dels vins elaborats amb els raïms que es conreen a la mateixes vinyes; el Peralada Finca Malaveïna 2016 i el Peralada 1998, del qual es va fer una edició limitada de 3.511 ampolles. Cada ampolla conté la personalitat del paisatge de l'Alt Empordà, la tramuntana i els aires del mar mediterrani.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook