L'Ajuntament de Cantallops i la parròquia de Sant Esteve de Cantallops han programat tres espectacles musicals, englobats dins el cicle Concerts d'Estiu, per recollir fons per la restauració de l'església de Sant Esteve. Al final de cada espectacle, que es fan a la placeta davant mateix del monument, s'oferirà una copa de cava als assistents.

El primer dels espectacles, Encanta Empordà, té lloc aquest dijous a les 10 del vespre a càrrec de QuimiCasino. Es tracta d'un recital fet a base de poemes empordanesos amb veus, guitarres, violí, vents i percussió. La següent vetllada serà diumenge a les 7 de la tarda amb el cantautor Isaak Aguilà, que oferirà un concert que anirà des del pop-rock a la cançó d'autor.

La darrera proposta, que es fa el diumenge 14 de juliol a les 7 de la tarda, serà un concert de veu i coral amb Veus i Músics de l'Albera, una formació del mateix Cantallops liderada per la veu solista de Denise de Juana. El preu dels concerts és de 10 euros tot i que els nens de 10 a 15 anys paguen 5 euros i per als més petits és gratuït.