05 de juny de 2019
05.06.2019
Dia de la Música

Nova edició del Dia de la Música Fest a Roses

Roses viurà una nova jornada de música al carrer el proper dissabte 8 de juny

05.06.2019 | 12:26
Giner i Gorro presenten el Dia de la Música Fest de Roses.

El regidor en funcions de Cultura de l'Ajuntament de Roses, Francesc Giner, i del representant d'Acció Musical Roses, Xavi Gorro han presentat aquest matí la programació del Dia de la Música Fest, que es farà el proper dissabte 8 de juny. La ciutat viurà una nova jornada de música al carrer amb aquesta celebració, que aplegarà 7 actuacions a dos escenaris instal·lat a la Riera Ginjolers.

Enguany els concerts tornaran a celebrar-se a la Riera Ginjolers en dos escenaris que intercalaran les actuacions de les diferents bandes i artistes que participaran en el festival, que aquesta vegada ha volgut fer una aposta més profunda pel talent local i on totes les bandes tenen integrants rosincs.

Els concerts començaran a les 17.30 hores amb l'actuació del grup de percussió de l'Escola Jaume Vicens Vives. A continuació actuaran un seguit d'artistes amb diferents estils, que van des del rock, el mestissatge, el pop més alternatiu, la música d'autor, la música vocal, versions de bandes clàssiques i una sessió de DJ.

Les bandes que actuaran en aquesta nova edició del Dia de la Música Fest seran la rosinca Madamme Mustash, que presentarà el seu segon disc 'Batecs'; els grups de versions Cava Brut i Walnait; el grup vocal Aire, que neix del projecte per crear una coral moderna a Roses; Kandian, una jove banda vinguda de Vic que acostarà el públic a les melodies pop alternatives més modernes; i la barreja reggae, rock progressiu i alternatiu de Koalanú, que presentarà el seu disc de debut 'L'altra cara'.

Aquest any els concerts finalitzaran amb una sessió de DJ de la mà de Dj Joker.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook