Aquest proper diumenge 9 de juny, durant tot el dia, tindrà lloc a la Plaça Catalunya de Figueres la vint-i-sisena Festa del Joguet, organitzada per l'Ajuntament de Figueres amb la col·laboració del Museu del Joguet de Catalunya.

Aquesta edició, el Museu del Joguet de Catalunya ha dedicat el disseny del cartell i la pancarta de la Festa del Joguet al poeta Joan Brossa.

Brossa va ser gran amic del Museu i Patró fundacional de la Fundació Museu del Joguet de Catalunya fins a la seva mort. Va llegar al Museu el fons dels seus joguets, així com diverses obres originals creades especialment per al Museu del Joguet. A la pancarta i al cartell de la Festa del Joguet 2019 es recullen els jocs i joguets més destacats que van pertànyer al poeta, entre els quals destaquen diversos jocs de màgia de la seva infància.

Amb aquesta iniciativa, la Festa del Joguet s'uneix a les nombroses activitats que des del Museu del Joguet hem programat amb motiu de l'Any Joan Brossa. Podeu consultar tota la programació al web del Museu.

El meu joguet preferit, segons oprtunitat

L'any passat, amb motiu de la 25a edició de la Festa del Joguet, i per commemorar aquest destacat aniversari, va tenir lloc durant tot el dia, a la Plaça Catalunya de Figueres, l'acció fotogràfica El meu joguet preferit, segona oportunitat, a càrrec de Jordi Puig, en la qual tothom estava convidat a ser retratat amb el seu joguet més estimat.

L'exposició recollirà un total de 192 fotografies d'aquesta acció fotogràfica que es mostraran del 6 al 9 de juny d'enguany, a la Sala Oberta del Museu, a l'exposició pop-up El meu joguet preferit, segona oportunitat.