El proper dissabte 8 de juny, Roses viurà una nova jornada de música al carrer amb la celebració de Dia de la Música Fest, que aplegarà 7 actuacions a dos escenaris instal·lat a la Riera Ginjolers.

Enguany, els concerts tornaran a celebrar-se a la Riera Ginjolers en dos escenaris que intercalaran les actuacions de les diferents bandes i artistes que participaran en el festival, que aquesta vegada ha volgut fer una aposta més profunda pel talent local i on totes les bandes tenen integrants rosincs.

Els concerts començaran a les 17.30 h amb l'actuació del grup de percussió de l'Escola Jaume Vicens Vives. A continuació actuaran un seguit d’artistes amb diferents estils, que van des del rock, el mestissatge, el pop més alternatiu, la música d’autor, la música vocal, versions de bandes clàssiques i una sessió de DJ.

Les bandes que actuaran en aquesta nova edició del Dia de la Música Fest seran la rosinca Madamme Mustash, que presentarà el seu segon disc "Batecs"; els grups de versions Cava Brut i Walnait; el grup vocal Aire, que neix del projecte per crear una coral moderna a Roses; Kandian, una jove banda vinguda de Vic que acostarà el públic a les melodies pop alternatives més modernes; i la barreja reggae, rock progressiu i alternatiu de Koalanú, que presentarà el seu disc de debut "L'altra cara".

Aquest any els concerts finalitzaran amb una sessió de DJ de la mà de Dj Joker.