L'AMPA de l'escola Els Terraprims de Camallera organitza, aquest diumenge, la 19a edició de la Festa de la Mainada al pavelló municipal de Camallera. La festa, que és d'accés gratuït i dura des de les 10 del matí fins les 19:30 hores, arranca amb una cercavila pel poble a càrrec dels grallers i timbalers de Vilaür, Palau de Santa Eulàlia i Camallera, que sortirà del pavelló municipal i a la tornada podrem gaudir de l'actuació de la Bufa Bastonera. Els alumnes de 5è de l'escola seran els encarregats de fer el pregó d'obertura d'enguany.

Després del pregó comença la festa amb l'inici d'activitats i tallers per a tota la mainada. Cal destacar que és una festa oberta a tots els nens i nenes i pensada perquè s'ho passin d'allò més bé realitzant les activitats que més els agradin. Durant tot el dia, els nens poden participar en més de trenta tallers creatius. També s'organitzen activitats programades com l'espectacle amb el Mag Vilarasau, la masterclass de zumba Kids, la ruta BTT, i els contes de la Marta. També hi ha una àrea de jocs infantils reservada als més petits.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar i entrepans, i es farà una rifa tan al matí com a la tarda. Els organitzadors volen destacar especialment el dinar popular. Havent dinat continuen les activitats tan de tallers com les programades i a la cloenda hi haurà l'actuació de Jordi Tonietti i Cia amb l'espectacle Fem una festa?. Per acabar hi haurà xocolatada.