La quarta edició del campionat de dansa urbana Rock Da House Catalunya, organitzat per Dance Me i dirigit per Irene Pallarés, va reunir el passat cap de setmana a Figueres ballarins procedents de tot Catalunya i Andorra. El certamen va omplir diumenge el pavelló de Figueres de gom a gom i va convertir la capital altempordanesa en epicentre del Hip Hop.

L'esdeveniment es composava de dues parts, d'una banda, les masterclasses amb els membres del jurat, que van tenir lloc dissabte a la tarda a les instal·lacions del Dance Me Figueres, i la competició, que es va celebrar diumenge de 8 del matí a 9 del vespre al pavelló municipal, orientada a tots els estils de dansa urbana: Hip Hop, Popping, Locking, New Style, Krump, House Dance, Dancehall, Waacking,...

Els ballarins van competir distribuïts en 11 categories diferents segons l'edat, i van ser avaluats per un jurat format per reconeguts coreògrafs i ballarins d'àmbit estatal. Es van repartir prop de 2.000 euros metàl·lics en premis, a més dels trofeus, i medalles per a tots els participants.

Sobre Rock Da House

El Rock Da House és el primer tour coreogràfic de Hip Hop i Dansa Urbana dirigit per Irene Pallarés, que se celebra a Catalunya, Cantàbria, Madrid, Canàries i Portugal. És l'escenari ideal per a la difusió, exhibició i promoció de coreògrafs i ballarins de Hip Hop i dansa urbana. Qualsevol certament organitzat per Rock Da House Tour garanteix un jurat professional i de reconeixement nacional i internacional, i ofereix un servei de qualitat i una organització seriosa i responsable.

Sobre Dance Me Figueres

El Dance Me és una escola de dansa urbana que va néixer a Figueres fa 8 anys de la mà de Sonia Navarro, la directora del centre. Es tractava d'un somni fet realitat, després d'una llarga trajectòria com a professora de dansa a Barcelona i a Figueres.

Des d'aleshores (2010), l'objectiu principal de Dance Me Figueres ha estat fer gaudir de la dansa urbana als seus alumnes i oferir-los un ensenyament de qualitat i una formació 100% actualitzada.

L'escola està especialitzada en dansa urbana i forma els seus alumnes en diversos estils: Hip Hop, Dancehall, Afro Dance, Sexy Style, Commercial House, New Style, Ragga, etc.

A més, Dance Me Figueres hi ha àmplies possibilitats de formació: masterclasses, classes regulars, formacions específiques, formacions titulades€ De fet, el centre ofereix de manera exclusiva a la província de Girona la titulació Hip Hop School, una formació professional reconeguda a nivell nacional i internacional.

Compten amb un equip de professors específicament formats en totes les modalitats, i que es reciclen anualment amb els millors corèografs nacionals.

A més, des que va fundar el Dance Me, la Sonia Navarro, juntament amb en Ruben Rider (marit i codirector de l'escola) han preparat festivals de final de curs de gran professionalitat, creativitat, imaginació, i amb temàtiques, escenografies i projeccions audiovisuals molt treballades, que any rere any, han deixat bocabadats als familiars i amics. L'èxit dels festivals és tal que en les últimes edicions han esgotat completament totes les entrades de les 3 funcions al teatre El Jardí de Figueres. Més de 3.000 persones assisteixen als festivals any rere any.