L'envelat de la plaça Catalunya reviurà, aquest dijous 2 de maig, l'esplendor d'una època que va marcar generacions de figuerencs, quan la mítica discoteca Charly era punt de trobada d'amics, músics i artistes, entre els anys 1971 i 2000. La nostàlgia del passat i de molts figuerencs han fet possible la festa Jo també anava al Charly que començarà a les 10 de la nit a la carpa, ambientada per recrear amb la major fidelitat possible com era el Charly, en els seus millors anys. Fins a les 4 de la matinada, es farà un recorregut musical des dels anys 60-70 fins als temes que van sonar en els últims dies de la discoteca.

El públic que assisteixi a la primera part ja podrà gaudir de la música dels anys 70, «la que van viure els primers clients del Charly», explica el coordinador musical de la festa, el periodista figuerenc Carles Pujol. Tot i això no serà un recorregut cronològic, apunta. «S'aniran combinant els èxits que van omplir la pista d'estils tan diversos com rock'n'roll, soul, funky, glam, rock simfònic, new wave o indie-rock».

Una bona part dels DJs que van passar per la cabina del Charly han fet una llista de les cançons que més punxaven perquè els residents d'aquesta nit de retrobada les puguin recordar. Així no hi faltaran cançons de Rolling Stones, James Brown, Supertramp, Tina Turner, A-HA, Simple Minds, Bob Marley, Loquillo, Seguridad Social, Green Day, Rage Against the Machine i molts més. Els DJs que punxaran a la cabina del nou Charly aquest dijous són: Carles Pujol, Charlie Planas, Alfins Pujol i Daniel Gon.