Diumenge 5 de maig, el Teatre Municipal de Roses oferirà la representació de "Todas las noches de un día", una oportunitat per gaudir d'una de les obres més aclamades del panorama teatral del moment i de la interpretació de dos grans noms de l'escena espanyola, Carmelo Gómez i Ana Torrent.

"Todas las noches de un dia" és una història intimista i poètica que ens parla de la incapacitat d'estimar, de l'amor i els seus fantasmes, de la vida i els records. Envoltat d'urbanitzacions, en algun lloc a prop nostre, sobreviu un vell jardí amb el seu hivernacle. Però ha passat molt de temps des que els veïns van veure per última vegada la Sílvia, la propietària de la casa. Allà només queda en Samuel, el jardiner, afanyat a preservar aquest racó oblidat. "Todas las noches de un día" comença quan la policia acudeix a la casa per intentar descobrir on és la Sílvia.

Les entrades (15 €), es poden adquirir al web de Roses Cultura, o bé presencialment a les taquilles del teatre, de dijous i divendres, de 12 a 14 h.