L'Hotel Spa Terraza de Roses inicia, dissabte, el Sunset Music, un cicle de concerts de músiques del món que durarà fins al novembre. El cicle, que comptarà amb la presència d'artistes brasilers, irlandesos, americans, cubans i africans, entre altres, se celebrarà cada dissabte a la nit al mateix hotel, a Roses. Des de jazz fins a bossa nova, passant pel blues i el gospel, seran els estils musicals que sonaran al Sunset Music, un espai creat perquè les persones del territori, així com els turistes, puguin gaudir de música en viu de qualitat.

Segons el director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra, «iniciem aquest nou projecte amb molta il·lusió, i amb l'objectiu estratègic de continuar creant atractius perquè tant els turistes que ens visiten com les persones de la nostra demarcació, puguin gaudir de bones experiències al territori». Gotanegra també destaca que «sempre parlem de desestacionalitzar el turisme. Per fer-ho, hem de fer coses també fora de la temporada d'estiu. I el Sunset Music n'és un exemple. I tenim la intenció que no sigui el darrer».

Els concerts són gratuïts amb consumició obligatòria. També es podrà sopar abans en un dels dos restaurants de l'hotel, el Norat Nit, el restaurant gastronòmic, o el bar de tapes Bim's. Durant el concert, es podran degustar els còctels de Cocktail Terraza, la cocteleria mediterrània de l'Hotel Spa Terraza.