18 de abril de 2019
18.04.2019

L'Art de la Memòria es bolca en les obres dels autors locals

L'editorial arriba a Sant Jordi amb la publicació al castellà d'«El amigo de Praga» de Joan M. Soldevilla

18.04.2019 | 15:31
Joan Manuel Soldevilla amb el seu llibre

L'Art de la Memòria, l'editorial ubicada a Avinyonet de Puigventós, ha enfocat la mirada, aquests darrers temps, en els autors de la comarca. Així, coincidint amb Sant Jordi, presenta, entre altres, la traducció al castellà de la primera novel·la de Joan Manuel Soldevilla, «El amigo de Praga», i «Viatges i poemes» de Konstandinos P. Kavafis, tres dietaris de l'autor grec dels quals ha tingut cura i ha traduït Eusebi Ayensa. Aquest darrer llibre inclou il·lustracions del pintor búlgar Valeri Tsenov i es va presentar aquest dilluns passat a la biblioteca de Figueres.

«El amigo de Praga» va aparèixer, per primer cop en català, l'any passat. L'acollida del llibre va ser molt bona. Així, en poc menys d'un any, ja veu la seva traducció al castellà, quelcom que li pot obrir les portes a un mercat molt més gran. «El amigo de Praga» es basa en l'amistat real entre l'escriptor Jaume Ministral i el metge txec František Kriegel, un dels líders de la Primavera de Praga i una víctima de la repressió soviètica.


Altres títols

A banda d'aquests dos volums, l'editorial, liderada per Maite Muns, també presenta altres títols que s'han incorporat recentment al seu catàleg com «Jean d'Ormesson o la elegancia de la felicidad», una biografia sobre l'aristòcrata més popular de França, feta per la ploma d'Arnaud Ramsay. L'altra proposta és un clàssic, «Chateaubriand en diez conferencias», del crític i també escriptor francès, Jules Lemaître. La majoria dels títols de l'editorial també es poden llegir en format Ebook.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook