Joan Armengol amb l'obra «Ventades» s'ha endut el premi de poesia de la segona Mostra d'Art Poètic de Camallera. El premi d'imatge ha quedat desert. Una vintena d'obres, entre poesia i imatge, inspirades en l'Empordà van optar al guardó. L'acte, dut a terme al Cinema Sonora fa uns dies, reafirma l'Ajuntament de Saus-Camallera i Llampaies, segons el seu alcalde, Esteve Gironès, «com a defensor de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes sent un dels municipis més actius i dinàmics de la comarca».

La Mostra d'Art Poètic s'inicià amb l'actuació de la colla de ball de bastons de la Bufa Bastonera i, tot seguit, es va procedir als parlaments i l'entrega de premis. El poeta guardonat, Joan Armengol, és fill de Manresa. És un autor que escriu poesia des del 2013. Habitualment, acostuma a publicar les seves obres a través de les xarxes, encara que té dos reculls publicats: «Pa amb mel» i « Escuma». Format en arts gràfiques, Armengol ha desenvolupat la seva activitat professional en diferents mitjans periodístics manresans. Actualment viu a Solsona.

Durant la Mostra d'Art Poètic, alguns dels artistes participants també van recitar els poemes que havien presentat. L'Ajuntament ha volgut agrair «totes les persones i entitats que han col·laborat en l'organització de la Mostra, tot esperant poder-la repetir l'any vinent».