Un Talent Show a càrrec dels Jovenalls de Camallera serveix per obrir aquest divendres, a les 7 de la tarda, la Festa de Primavera, una iniciativa lúdica que s'allargarà fins diumenge tot enllaçant-la amb la festa major. En el cartell d'enguany, destaquen des de les actuacions de Miquel del Roig, l'Hotel Cochambre fins als tradicionals tallers creatius que ompliran el pavelló, tot el dissabte.

La creativitat recorre la Festa de Primavera. Així, el Talent Show és un espai on, com explica l'alcalde Esteve Gironès, «tothom qui vulgui pot mostrar el seu art, sigui a través de monòlegs, teatre, balls o playbacks». Després del Talent Show, s'obrirà l'espai Food Trucks on el públic podrà fer un mos tot esperant l'actuació de Miquel del Roig, a partir de les 10 del vespre.

El dissabte està totalment pensat per al públic infantil i familiar. Des de les onze del matí fins a dos quarts de sis de la tarda, hi haurà inflables, i a dos quarts de cinc, un taller de pintar cares. Posteriorment, el mític Jordi Patxeco animarà l'auditori. En el cartell tampoc faltarà el tradicional partit de futbol entre solters/es i casats/des. La cita serà a les 7 de la tarda.

La nit de dissabte es mantindrà l'espai del Food Trucks amb acompanyament musical de The Parrot's Jazz Quartet. Seran ells els que donaran el pas a una banda molt més canyera, The Bazaga's, que versiona clàssics del rock des dels anys 60 fins als 90. La nit de dissabte, però, encara no s'acabarà aquí. La traca final la posarà «l'espectacular actuació» d'Hotel Cochambre, «una de les millors i més divertides bandes de versions que hi ha al nostre país», comenta l'alcalde. La vetllada la clourà la discomòbil Sarau.

Per als més grans

Per als més grans

La fi de la Festa de Primavera enllaça amb la festa major, que es concentra tota el diumenge. Com diu Gironès, aquesta és una jornada «pensada per als més grans». El dia comença amb una missa a les 11 del matí. Ja a la tarda, a les 5, La Principal de Banyoles interpretarà unes sardanes, entre elles la dedicada al poble. A la mitja part, la Bufa Bastonera oferirà un ball de bastons. La festa la clourà, a partir de les 7 de la tarda, l'Orquestra Mediterránea.