Coachella ha donat el seu tret de sortida a una nova edició plena de música i estil amb Rosalía com una de les seves grans protagonistes. Després de l'èxit que ha suposat el seu disc 'El mal querer', aconseguint la fama internacional, la cantant catalana ha arribat a un dels escenaris més importants del món, conquerint a famosos de la talla de Gigi Hadid.

Encara que compartia cartell amb artistes de la talla d'amb Ariana Grande, Childish Gambino i Tame Impala, Rosalía va acaparar totes les mirades amb una jaqueta i pantalons de cuir vermell i un top negre, començant el seu show amb 'Pienso en tu mirá'. A l'escenari l'acompanyaven 6 ballarines i El Guincho, donant lloc a un espectacle impecable. Al repertori el va seguir 'Que no salga la luna', 'A ningún hombre', 'Litúrgia' o 'Brillo', però sens dubte el moment més fort arribava amb la seva pròpia versió de 'Te estoy amando locamente' de Las Grecas, aconseguint que un dels duos més icònics de la música Cañi espanyola sonin en un dels festivals més cool del món.

"Vull practicar el meu anglès amb vosaltres. Vinc de Barcelona, ??que està molt molt lluny. I significa molt per a mi estar aquí", reconeixia l'artista abans de cantar 'Con altura' i 'Malamente', de la qual preguntava emocionada: "coneixeu aquesta cançó? ".

Ningú va voler perdre l'actuació, com va ser el cas de Gigi Hadid, que no va dubtar a compartir el moment en les seves xarxes socials, demostrant ser fan de l'espanyola.