Els músics empordanesos Ernest Prana i Madamme Mustash protagonitzaran aquest diumenge a la plaça Major, a partir de les cinc de la tarda, la proposta Conill in Concert, destinat als més joves, dins els actes de la Fira del Conill. Ernest Prana, que ara inicia la seva carrera en solitari, està il·lusionat de poder tornar a actuar en el marc d'aquest esdeveniment local, on ja va participar quan formava part del grup Crossing: «La diferència és que encara no tinc els meus temes propis enllestits, així que serà un concert 100% de versions». «Vaig jo sol amb la guitarra i un pedal de loops que em permet gravar-me en directe per tal de fer ritmes, cors i fer el concert un xic més interessant», apunta.

L'actuació comptarà amb una altra artista de la comarca, Madamme Mustash. L'artista -que està ara immersa en la micro gira de presentació del seu segon disc Batecs, que acaba de publicar aquest mes de març- aproparà al públic assistent una selecció del seu repertori amb els temes de sempre i els més actuals.

Conill in Concert és una activitat que organitza Ràdio Vilafant dins la programació de la Fira, amb gran èxit per atraure el públic més jove.