Garrigàs ja ho té tot a punt per celebrar, el 6 i 7 d'abril, els actes del Mirador Photo Garrigàs en la seva setena edició. Els organitzadors han afegit diferents novetats al cartell, entre elles «un taller d'il·luminacio per a retrats impartit per Arturo Maseda, un famós fotògraf veneçolà amb més de 100.000 seguidors a YouTube i una actuació de hip-hop a càrrec d'un grup de joves del poble que fa temps que es dediquen al ball».

Sortida als Aiguamolls

Una sortida als Aiguamolls de l'Empordà, a les 9 del matí, donarà el tret de sortida dissabte a les activitats per continuar amb un dinar popular i una sessió de fotografia d'estudi. Es convoca un concurs i el mateix dia es lliurarà un premi a la millor imatge del dia. Els participants podran assistir a un sopar amb la fotografia com a protagonista. Es farà un passi de fotografies del concurs i també s'atorgarà el premi a la foto seleccionada pel jurat.

L'endemà dia 7, el Mirador de fotografia començarà amb l'actuació de hip-hop a càrrec d'un grup de joves de Garrigàs, al teatre del poble, a 3/4 d'11 del matí i continuarà amb altres propostes com ara dansa Bollywood per acompanyar la inauguració de l'exposició de fotografies de l'Índia, Rajasthan, terra de maharajàs, de l'autor Lluís Carballo, amb una degustació d'aperitius de l'Índia, música del país i altres sorpreses que han previst els organitzadors. A les dues del migdia, es farà un dinar i a les quatre de la tarda l'activitat: Com vaig fer aquesta foto. La cloenda està prevista a les set de la tarda.

La setena edició de la trobada fotogràfica Mirador Photo Garrigàs compta amb l'assessorament del fotògraf veneçolà Arturo Maseda, que ajudarà en les sessions d'estudi i en les sessions d'intercanvi tècnic.

Durant tot l'any

Un altra de les novetats del Mirador Photo és que divideix aquest any la programació en tres parts: «La primera arriba aquest primer cap de setmana d'abril. La següent serà entre el juny i el setembre amb degustació de vins i exposicions de fotografies relacionades amb el vi, i la tercera part tindrà lloc els mesos d'octubre o novembre, on volem fer un recorregut fotogràfic pel romànic de l'Alt Empordà» destaca Lluís Carballo. L'artista, que s'ha especialitzat els darrers anys en la fotografia de retrat i de viatges, forma part del comitè organitzatiu del Photo Mirador, des de fa tres anys.