La primera edició de la Feria de Abril d'Empuriabrava, celebrada l'any passat, va ser un descobriment. En tan sols tres dies van desfilar per la carpa, a tocar el Club Nàutic i cedida per l'Ajuntament, unes quatre mil persones. La Comissió de Festes d'Empuriabrava ha decidit enguany potenciar-la ampliant un dia més -des d'aquest dijous fins diumenge- i programar més artistes, entre els quals destaquen Jeane Manson, encarregada d'obrir la Feria dijous a les 8 del vespre, Jarapa i Javier Ginés, entre molts altres.

La Feria, que estarà presentada i amenitzada tots els dies per l'actor figuerenc Àngel Amieva, vol ser un revulsiu per a Empuriabrava. De fet, l'objectiu final és «atraure més públic» a la marina, explica Mònica Keller, membre de la Comissió. L'any passat, l'entitat va programar entre vuit i nou festes diferents i enguany han reduït deixant només les que tenen més sortida, com és el cas de la Feria que enguany, a més, oferirà l'atractiu afegit de tenir diferents atraccions a l'exterior.

Dins la carpa tindran lloc les actuacions. El dia de l'estrena, dijous, a les 10 del vespre, s'ha programat Ramón & The Guitar Kings. Divendres, al ballet Embrujo; dissabte, el ballet Suraima i, diumenge, darrer dia, de nou, Ramón & The Guitar Kings, que s'encarregaran de cloure la Feria. Dins la carpa, el públic trobarà cadires a les primeres files i, al bell mig, taules que es podran reservar pagant 5 euros que es retornaran en consumició mínima. Darrere el públic podrà estar-se dempeus.

La Missa Rociera, diumenge

La Missa Rociera, diumenge

Un dels actes nous és la Missa Rociera de diumenge a les 12 del migdia amb el Cor Rociero Azahares de Palamós acompanyada, tot seguit, d'un dinar popular. D'altra banda, els organitzadors han tingut una sensibilitat especial programant escoles de ball del territori: Gabriella Martín, Pilar Sánchez, Fany Lucena i Mónica Lucena.