El cantautor madrileny Ismael Serrano clourà el 13 d’agost la sisena edició del festival Concerts al Fòrum Romà d’Empúries. Amb la seva actuació es tanca el cartell del qual ja s’havien anunciat Els Catarres i Suu (10 d’agost), Andrea Motis i Alessio Arena (11 d’agost) i Els Pets i Pavvla (12 d’agost).

Després de l’èxit de la gira 20 años. Hoy es siempre, Ismael Serrano actuarà al Festival d’Empúries amb Hoy es siempre. Todavía. Un concert de veu i guitarra en què el cantautor de Vallecas demostrarà un cop més com d’atemporals són les seves cançons.

Gravat en directe a l’Argentina i amb la presència d’un reduït grup d’amics de l’artista, Serrano recopila, en aquest disc, versions dels seus temes de sempre i un tema inèdit. Segons paraules d’Ismael Serrano: «Després editar Hoy es siempre, un concert amb una gran banda i amb una gran posada en escena, necessitava tornar a l’arrel. Mai havia tingut l’oportunitat de gravar un recital de guitar­ra i veu, l’essència de l’ofici, la manera més honesta de defensar les cançons, la més difícil» explica l’artista sobre aquest nou treball.