La Galeria Lola Ventós acollirà el dissabte 6 d'abril, a les 12:00hores la presentació de la primera novel·la escrita per Gerard Quintana, sota el títol Entre el cel i la terra el músic s'estrena en la ficció. L'acte serà presentat per Xavi Pascual, director del festival Acústica de Figueres.A 'Entre el cel i la terra' l'autor ens explica com a la Barcelona del 1952 en Patxi Saura, un pintor bilbaí que fa més d'un any que s'ha traslladat a Barcelona per estudiar a l'Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau del Raval, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars.

Dues dones el seduiran i marcaran per sempre el seu destí.

Gerard Quintana, va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d'interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986. Amb gairebé vint-i-cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva primera incursió en la ficció literària. Actualment exerceix de president a l'Acadèmia Catalana de la Música.

La Galeria Lola Ventós continua amb "Una setmana. Una obra. Un artista", a la presentació del llibre de Gerard Quintana podrem gaudir d'un obra de gran format de l'artista Joan Comella.