A la fictícia localitat de Sant Martí, dos personatges pertanyents a la «generació perduda» es veuran implicats, d'una manera inesperada, en uns successos que els portaran al seu límit, comportant-se d'una manera imprevisible fins i tot per a ells mateixos. Aquest és, a grans trets, l'argument de «Sant Martí», el nou film del figuerenc David Ruiz.

El director figuerenc David Ruiz ha format tàndem amb Albert València per donar vida al film «Sant Martí», que s'acaba d'estrenar aquest divendres, 22 de març, als Cinemes Albéniz Plaza de Girona. En aquesta sala, la pel·lícula estarà en cartellera fins al 28 de març.

Divendres, 29 de març, el cineasta presenta el film a la seva ciutat, als Cinemes Las Vegas, i hi haurà projeccions fins al 4 d'abril. Unes altres sales elegides per a l'estrena han estat l'OCine Platja d'Aro i Tarragona (25, 26 i 27 de març).

«Sant Martí» està a mig camí entre la comèdia negra i la violència extrema. La pel·lícula la protagonitzen els actors Guillem Fernández-Valls (La por), Raúl Tortosa (400Km), David Estany (El secreto de Puente Viejo), Anna Ferran (Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia) i Joan Massotkleiner (Transeúntes), entre d'altres.

Aquest thriller català adverteix que «A cada porc li arriba el seu... Sant Martí».