Rajasthan, terra de maharajàs de Lluís Carballo s'inaugurarà el diumenge 7 d'abril a Garrigàs, en un acte que traslladarà al públic la màgia d'aquell país entre aperitius indis, dansa Bollywood, música, fotografies i moltes activitats més que s'emmarquen dins la setena edició del Mirador Photo. «La mostra és un recull d'una trentena d'imatges que inclouen des de retrats a temples i palaus, passejades pels carrers, i fins i tot alguna cerimònia religiosa» explica l'autor.

Lluís Carballo viu a Garrigàs i, fruit de dos viatges realitzats al Rajasthan, ha volgut copsar els contrastos, la riquesa, la pobresa i la cultura i les tradicions del país a través de la fotografia. Psicòleg de professió i aficionat a la fotografia des de fa uns 15 anys, l'autor s'ha dedicat a aprofundir en aquest art, endinsant-se també en el camp de la fotografia social. Els darrers anys ha fet diverses exposicions sobre viatges i també dedicades al món del retrat.

Carballo forma part, des de fa tres anys, del comitè que organitza el Mirador Photo que aquest any divideix la programació en tres parts: «La primera serà el 6 i 7 d'abril amb una trobada de fotògrafs i l'exposició sobre l'Índia. La següent serà entre el juny i setembre amb degustació de vins i exposicions de fotografies relacionades amb el vi, i la tercera part tindrà lloc els mesos d'octubre o novembre, on volem fer un recor­regut fotogràfic pel romànic de l'Alt Empordà» destaca.