El Museu de la Tècnica de Figueres acull la presentació del darrer llibre de l'autora figuerenca Sílvia Soler, 'El fibló' (editat per Columna) aquest divendres a les set de la tarda. L'acte serà conduït per la Isabel Guzmán, llicenciada en història i articulista en diverses publicacions.

En 'El fibló', Sílvia soler ens parla de la casa familiar, del lloc sagrat que guarda les essències de la família, el bo i el dolent. Tres germans es veuen empesos a tornar a viure junts a la casa on van créixer i això els farà connectar amb un passat que pesa més del que ells mateixos creien. També parla que d'estimar -encara que sigui la teva pròpia família- també te n'han d'ensenyar. Els tres germans, ferits per una pèrdua, han crescut a la intempèrie sentimental, i han de mirar enrere per poder reconstruir-se i tirar endavant.

Sílvia Soler va néixer a Figueres, en el 1961. 'El fibló' és el seu dotzè llibre. L'any 2013 va guanyar el Premi Ramon Llull amb 'L'estiu que comença', un gran èxit de públic, amb més de 30.000 exemplars venuts. És autora, també, de 'Petons de diumenge' (Premi Prudenci Bertrana 2008). Ha escrit la sèrie '39+1. L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa' (2005), que ha estat portada a la televisió. 'Un any i mig' (2015) i 'Els vells amics' (2017) són els seus darrers èxits editorials.