El president de la Fundació del Museu del Joguet de Catalunya a Figueres, Josep Maria Joan Rosa, i el director editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats Aljarilla, han signat un conveni de col·laboració entre les dues parts per enfortir els lligams que des de fa anys mantenen el MJC i la publicació de referència a la comarca.

En aquest conveni, es recull l'acord pel qual l'EMPORDÀ segueix apostant per la difusió i promoció del Museu. Per la seva banda, el Museu del Joguet de Catalunya, fa constar el Setmanari com a col·laborador en tots els seus elements de difusió.

Així mateix, l'acord també arriba a totes les persones subscriptores de la publicació, que gaudiran de la promoció de dues entrades al preu d'una al Museu, que inclou la persona acompanyant; el Museu organitzarà una visita guiada anual per a subscriptors i subscriptores del Setmanari.

Les dues parts estan convençudes que "aquest acord contribuirà a impulsar la difusió i promoció del Museu del Joguet de Catalunya i els seus programes públics".