12 de març de 2019
12.03.2019
Roses

Mishima, en concert a Roses

Serà el dissabte 16 de març al Teatre Municipal

12.03.2019 | 12:38
Mishima, en concert a Roses

Dissabte 16 de març (22 h), el cicle Viumúsika oferirà al Teatre Municipal de Roses el concert de Mishima, un dels grups més coneguts del panorama musical en català. Liderat per David Carabén, Mishima ofereix un repertori de música pop, amb influència de la cançó d'autor. En el seu concert a Roses presentarà "Ara i res", vuitè treball del quintet barceloní.

Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l'Apolo, Mishima va contagiar el món de "L'ànsia que cura" (2014), un exercici de depuració de la forma en el qual perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res, el proper 5 de maig.

Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d'atmosferes més llòbregues.

Les entrades (10 €), es poden adquirir al web de Roses Cultura, o a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook