El proper diumenge 17 de març, Peralada acollirà la 34a edició de la tradicional Gran Cavallada, que ja s’ha convertit en un clàssic del sector. Com ja és de costum, l’acte atraurà diversos genets i grups de cavallistes de tot Catalunya i en especial els de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona. Aquesta activitat ja ha esdevingut també un clàssic dins del calendari de festes de tota la comarca.

La concentració es fa ben d’hora, a partir de les 10 del matí, a l’entrada del poble. La desfilada pel centre històric comença a dos quarts de dotze, on s’hi podran veure genets de totes les edats, a cavall o carruatge guarnits amb les millors gales. A l’acte també hi participaran els representants del pubillatge local i la Pubilla Comarcal de l’Alt Empordà.

Una hora més tard es portarà a terme una exhibició de doma lliure, que deixarà a més d’un assistent, amb la boca oberta. La cavallada finalitza amb el dinar de germanor i el ball de cloenda amenitzat per Jordi Rubau.

Per a més informació i per a reserves del dinar, podeu contactar amb el telèfon: 972 538 294.

"La Cavallada de Peralada, organitzada per Antonio i Carme, conjuntament amb l’Ajuntament de Peralada, compta amb la col·laboració de molts comerços, entitats i persones que aconsegueixen que, any rere any, aquesta festa sigui un èxit de participació", segons explica el mateix Ajuntament.