El col·lectiu Vibra, integrat per artistes altempordanesos, va inaugurar recentment l'exposició Ressorgir-El poder de la Medusa a la galeria La Maldita Estampa de Barcelona. La mostra, on Vibra reprèn la figura icònica de la Medusa per reflexionar i proposar-ne noves mirades, presenta una peça principal anomenada Poder basada en l'escriptura Braille i que convida a reinterpretar el mite de la Medusa a través del tacte i del llenguatge visual. A banda d'aquesta peça, també se n'exhibeixen altres de les sis artistes del col·lectiu; Mònica Campdepadrós, Elena Casadevall, Juliette Murphy, Rosa Pascual, Esther Pi i Petra Vlasman.

L'exposició, que s'allargarà fins al 14 de març, compta amb una sèrie d'activitats complementàries que es duran a terme a la mateixa galeria. Una d'aquestes és una tertúlia titulada La Medusa: monstre o deessa? que es farà aquest divendres a les 7 de la tarda. En aquesta xerrada hi participaran l'escriptora Cristina Masanés i l'artista Denys Blacker així com les sis artistes del col·lectiu.

D'altra banda, cal dir que durant la inauguració de l'exposició també es va presentar el llibre Cuadernos de Medusa, format per relats escrits per autores i autors compromesos amb el moviment feminista i amb la visibilitat dels col·lectius LGBTQ+.