El carnaval de Castelló d'Empúries promet diversió i festa diürna i nocturna, des del 8 fins al 10 de març.

El divendres 8 de març, a partir de les 21.30 del vespre, els carrers d'Empuriabrava acolliran la desfilada nocturna de carrosses i comparses. La rua l'obrirà Tramuntakada. El recorregut anirà des de Sant Mori, passant per l'avinguda Carles Fages de Climent i finalitzarà a l'envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic d'Empuriabrava. Després de la desfilada nocturna s'iniciaran els concerts, a l'envelat de la plaça de les Palmers del Club Nàutic d'Empuriabrava. A partir de dos quarts de dotze es podrà ballar a ritme de The Jukebox, Tremendos i Punxadiscos.

El dissabte 9 de març, a partir de les quatre de la tarda i pels carrers i places del centre històric s'organitza la desfilada infantil de disfresses. El recorregut s'iniciarà a l'avinguda Pau Casals i passarà pel carrer Santa Clara, el Rentador i la Sala Polivalent. Després serà el torn de l'animació infantil amb Xiula, acompanyada d'una xocolatada popular per tota la mainada que vagi disfressada. A partir de les deu del vespre es farà la desfilada nocturna pels carrer Figueres, l'avinguda Pau Casals i el carrer Santa Clara. Després de la passada, a la Sala Polivalent hi haurà els concerts de Wasa Corporation, a dos quarts de dotze, l'Orquestra Mitjanit, a les dues, i Radio Cassette Night, a partir de les quatre de la matinada.

El diumenge 10 de març, a les dotze del matí s'iniciarà la desfilada diürna pels carrers d'Empuriabrava. L'obertura de la rua anirà a càrrec de la banda de percussió dels senyors del foc. El recorregut s'iniciarà a l'envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic d'Empuriabrava passant per l'avinguda Carles Fages de Climent i finalitzarà al sector de Sant Mori. Més tard, a dos quarts de tres, es farà el dinar de carnaval per a totes les colles i comparses participants. A les quatre de la tarda, a la Sala Polivalent, es lliuraran els premis a les millors carrosses i comparses. La festa final es farà a ritme de música disco per a totes les edats.

El cartell d'enguany és el següent: