El carnaval de l'Escala se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de març sota el lema el "Súper carnaval de l'Escala". Per aquesta festivitat, que promet més color i alegria que mai, enguany s'ha preparat un programa especial per tal de gaudir amb família.

Les activitats que es proposen són molt diverses i aptes per a tots els públics. La programació arrancarà el dissabte 2 de març a les quatre de la tarda amb una cercavila infantil que arrenca de la plaça Víctor Català. A continuació hi haurà una xocolatada popular al pati de l'Escola Empúries i, a les cinc, ball infantil de disfresses a càrrec de Reggae Per Xics a la Sala Polivalent. A dos quarts de dotze del vespre es farà un ball de disfresses a la Sala Polivalent a càrrec de The Juke Box + DJ, i un concurs de disfresses a la mitja part. També hi haurà Photocall.

De cara al diumenge 3 de març, s'arrencarà a les onze del matí amb la gran rua de carnaval. El recorregut serà: Sortida Avinguda Girona, Avda Ave Maria, Passeig Lluís Albert, Port d'en Perris, La Punta, La Platja, Enric Serra i Plaça de les Escoles. A les dues del migdia es farà un dinar de carrosses i, tot seguit, un ball a càrrec de la Banda Neon, i el repartiment de premis de la Gran Rua, a la mitja part.

Pel dilluns 4 de març, el programa contempla un dinar de Germanor a la una del migdia. Qui vulgui se'l pot portar i, si no, cal apuntar-se a la barra de la Sala durant els balls de Carnaval. Tot seguit hi haurà ball Disco Mòbil Sons Sala Polivalent

Una de les peculiaritats del Carnaval de l'Escala és el ball de la faràndula, que segur que no us deixa indiferent als observadors i anima i diverteix als participants. El cartell d'enguany és el següent: