07 de febrer de 2019
07.02.2019

El programa 'Roses a peu' proposa la ruta Pujada al Pic de l'Àliga

L'activitat que es fa el 16 de febrer, obre inscripcions

07.02.2019 | 09:44
Puig de l'Àliga

El programa de senderisme i descoberta del territori "Roses a Peu" impulsat per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses, prossegueix el proper 16 de febrer amb la ruta Pujada al Pic de l'Àliga i descoberta de la ruta dels olivars que, com en les anteriors sortides, comptarà amb les explicacions d'un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus. Les inscripcions per participar ja es poden realitzar.

La sortida tindrà lloc a les 9 del matí des de l'estació d'autobusos de Roses. El recorregut, d'un total de 9 km, és de nivell mig-alt. Per participar-hi cal inscriure's prèviament, ja sigui a través de la pàgina web inscripcions.roses.cat, o presencialment al SAC o a l'Oficina de Turisme de Roses. El dia de la ruta cal dur el comprovant d'inscripció, calçat còmode i aigua.

Aquesta serà la sisena de les rutes realitzades des del passat mes d'octubre dins del programa "Roses a peu". Organitzat per l'Oficina de Turisme de Roses en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols, la iniciativa permet el participants conèixer de primera mà i amb les explicacions dels guies oficials del Parc Natural, l'entorn natural, històric i cultural de Roses, fent una activitat saludable i gaudint d'increïbles vistes.

Les rutes realitzades fins al moment han permès ja conèixer el camí de ronda entre el Far de Roses i la Cala Montjoi, la posta de sol des del Pla de les Gates, l'itinerari megalític, la ruta visigòtics i megalítics i la dels masos de Roses. El programa finalitzarà el 6 d'abril amb un recorregut pel GR 92 entre Cala Montjoi i Cadaqués. Totes les activitats són gratuïtes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook