El cinema Las Vegas i CatCines presenten, aquest dimecres, 30 de gener, a les 19:45 hores, la restransmissió en directe de "La Traviata" de Giuseppe Verdi. La interpreten Ermonela Jaho, Plácido Domingo, Pamela Helen Stephen i Aigul Akhmetshina amb la Royal Opera House de Londres.

Des de la intensa emoció d'un amor inesperat a una esquinçadora reconciliació que arriba massa tard: La traviata de Verdi és una de les òperes més populars de tot el repertori. Alfredo s'enamora de la cortesana Violetta en la glamurosa societat parisenca, però sota la superfície discorren rerefons més ombrívols que impulsen el desenllaç cap a un tràgic final.

La riquesa de melodies de l'òpera inclou el famós Brindis i l'exuberant "Sempre allibera", dos moments que mostren el lirisme de l'òpera italiana en la seva faceta més immediatament atractiva. La producció de Richard Eyre per a The Royal Opera posa en relleu tot el colorit emocional, des del vertiginós descobriment de l'amor a la inevitable conclusió, passant per una dolorosa confrontació.

Luxosos decorats i vestits d'època ressalten la realitat d'un emocionant relat basat en la vida real.

Fitxa tècnica:

  • Director d'escena: Richard Eyre
  • Llibret de Francesco Maria Piave
  • Orquestra de la Royal Opera House