22 de gener de 2019
22.01.2019
Girona

La Dharma trenca deu anys de silenci amb nou disc al festival Strenes de Girona

El treball s'anomena «Flamarades» i el grup preveu girar amb ell arreu del territori català fins al 2020

22.01.2019 | 11:28
La Companyia Elèctrica Dharma

La companyia Elèctrica Dharma ha anunciat que aquesta primavera trencarà un silenci artístic de deu anys amb la presentació del disc «Flamarades». Les noves cançons del conjunt s'oferiran en primícia al públic del festival Strenes de Girona, el divendres 12 d'abril. Serà el vint-i-cinquè treball del grup, que va debutar el 1975 amb l'enregistrament «Diumenge». Una trajectòria de llarg recorregut en el marc de la qual han publicat discs com «Nit Col·lectiva», «L'Oucomballa», «Tramuntana», «Catalluna» o «El Llibre Vermell de Montserrat». En el marc d'aquesta carrera la Dharma ha fet gires arreu del món, de les quals en destaca la participació al festival multitudinari 'Rock in Rio'.

Aquest 2019 la Dharma torna als escenaris després de la gira de celebració dels 40 anys i de l'aturada posterior. La primera oportunitat per veure'ls en directe presentant les cançons de «Flamarada», serà al Festival Strenes de Girona, el 12 d'abril al Teatre Municipal.

Aquesta serà la primera parada d'una gira que es preveu que s'allargui fins al 2020 i que els durà a actuar arreu del territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook