Sant Pere Pescador arrenca avui la Festa de Sant Sebastià, una de les celebracions del municipi juntament amb la Festa Major d'estiu.

Durant tres dies i a partir d'avui, el consistori ha organitzat diverses activitats d'oci i cultura per a totes les edats.

El tret de sortida de la festa serà avui al vespre amb una nit de teatre a càrrec de la companyia Taller de Teatre, que oferirà l'obra M'esperaràs? al Centre Cívic. Demà al migdia els més menuts podran gaudir d'una animació infantil amb la companyia La Cremallera al Centre Cívic.

Al vespre serà el torn dels joves per gaudir d'una nit de gresca musical amb The Covers Band i Wasa Corporation al Centre Cívic.

Diumenge, últim dia de la Festa de Sant Sebastià, la Coral Castellonina actuarà a la Missa matinal, i seguidament la plaça Major acollirà una audició de sardanes amb la Cobla ciutat de Girona.

Per tancar tres dies d'actes festius de tot tipus, a les 18.00 h el Centre Cívic acollirà el Concert i Ball d'acomiadament que oferirà La Principal de la Bisbal.