La cúpula del Teatre-Museu Dalí de Figueres acull la presentació del llibre García Lorca a Figueres el dimecres 23 de gener, a dos quarts de vuit del vespre. El volum és un itinerari literari editat per la Càtedra Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona (UdG).

El projecte és obra d'un grup d'estudiants de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, integrat per sis alumnes d'ESO amb altes capacitats que han estat coordinats pels professors Àngela Castaño i Joan Manuel Soldevilla

L'itinerari repassa l'estada de Federico García Lorca a Figueres els anys 1925 i 1927, la qual cosa vol dir que ofereix un recorregut per l'amistat entre Lorca i Salvador Dalí tot mostrant els diversos espais de la ciutat que van emmarcar aquestes trobades.

El projecte ha comptat amb el suport de la Universitat de Girona, l'Ajuntament de Figueres i de diverses institucions culturals de la ciutat, però especialment decisiva ha estat la col·laboració de la Fundació Gala-Salvador Dalí, que ha donat suport a la iniciativa facilitant les imatges i cedint gratuïtament els drets d’imatge de Salvador Dalí.

Es tracta d’un acte organitzat pels Amics dels Museus Dalí amb entrada lliure però aforament limitat. Per a més informació i reserves cal contactar amb els Amics dels Museus Dalí a través del 972 67 75 20 o per mail.