Joan Dausà regala als seus fans una nova cançó com a agraïment a un any excepcional. Tot anirà bé és el títol d'aquesta cançó i aprofitant la festivitat de Reis, avui s'ha penjat per sorpresa a les principals plataformes digitals

El 2018 està essent un dels millors anys de la carrera de Joan Dausà. Ara Som Gegants Ara Som Gegantsés un dels grans discs de l'any, un treball que rep premis i elogis allà on va com el prestigiós premi Enderrock de la crítica al millor artista de l'any, atorgat fa poc més d'una setmana.

La Gran Eufòria, primer senzill d'aquest disc ha estat una de les cançons més radiades de l'any i ha rebut el premi al millor clip de l'any dels Soundie 2018, entre d'altres.

Després d'accedir a la primera divisió dels festivals i principals escenaris del país actuant i exhaurint entrades i omplint a Cap Roig, Strenes, Tibidabo, Palau de la Música, Cruïlla o l'Acústica, entre d'altres, ja s'han anunciat les primeres dates de la seva nova gira al web de l'artista.

Tot Anirà Bé és la nova cançó de Joan Dausà. Una cançó que convida a l'optimisme i que repeteix l'equip que tants bons resultats ha donat amb el primer senzill. La producció ha estat capitanejada pels prestigiosos Fluren&Santos i el clip ha estat dirigit per Marc Pujolar.