El Pessebre Vivent de Llers va tancar, el passat 1 de gener, la seva 24a edició després de cinc dies de funcions. En total, pels jardins de Can Casagran hi han passat 3.200 visitants, sents els dies de Nadal i de Sant Esteve els de més afluència. Els organitzadors, l'Associació Juvenil Brullersenca, amb la col·laboració de l'ajuntament, han inclòs noves escenes en el recorregut, com la del romà muntat a sobre un cavall o la forca, entre d'altres.

Durant l'edició d'enguany hi han participats uns 150 actors i actrius, tant veïns i veïnes de Llers com de municipis del voltant. Pel que fa a les edats, no hi havia límits, perquè n'hi havia de 4 mesos (el nen Jesús era una criatura també de carn i ossos), fins a altres que tenien més de 80 anys. La preparació havia estat llarga i un grup de persones voluntàries s'hi havien dedicat moltes hores. Com cada any, hi van treballar pràcticament tots els caps de setmana des de finals de setembre fins al desembre.

L'espai dels jardins del casalot de Can Casagran, ara convertit en ajuntament, ha permès una ambientació gairebé màgica per traslladar-se als temps del Betlem del primer Nadal. Gràcies al terreny i a la vegetació natural, així com l'ús de materials originals per reconstruir els diferents espais, el públic ha pogut reviure fàcilment aquella época. L'entrada al Pessebre Vivent de Llers era gratuïta i només es demanava la voluntat.

Concurs de fotos a les xarxes socials

Aquest any els organitzadors, l'Associació Juvenil Brullersenca han impulsat un concurs a través de les xarxes socials i les fotografies més divertides i originals podran guanyar un pernil i caixes de cava o de vi. Els guanyadors de les millors fotografies penjades a Facebook, Twitter o Instragram amb els hashtags #PessebreLlers2018 i #sombrullersenca seran desvetllats en els propers dies.