Joan Manuel Serrat va interrompre aquest dissabte un concert a Barcelona després que un espectador li demanés que cantés en català. "Sempre hi ha algú que ve despistat. Li demano que em deixi fer la meva espectacle tal com està dissenyat", ha defensat el cantant.

Serrat arribava amb la seva gira 'Mediterráneo Da Capo' l'Auditori del Fòrum de Barcelona, ??un concert que va esgotar les entrades i que repetirà dimecres i divendres.

Aprofitant un moment del silenci durant el recital un espectador va cridar en català: "Canta en català, que estem a Barcelona!". Mentrestant, la música començava a sonar, però el cantant va fer parar i es va dirigir al micròfon per contestar al "despistat" i aclarir-li que 'Mediterráneo' és "un disc composat en l'any 1971 que integra 10 cançons, totes escrites en castellà" .

"Sé perfectament que sóc a Barcelona, ??segurament ho sàpiga abans que vostè. I des d'abans que vostè, estic treballant per fer coses en aquesta ciutat", ha assegurat entre els aplaudiments del públic.