El Pessebre Vivent de Llers es prepara per fer 25 anys el 2019 amb més il·lusió que mai: noves escenes i nous personatges, però sense perdre la tradició. Les representacions comencen el 23 de desembre i n'hi haurà el 25, 26 i 30 de desembre i també l'1 de gener. Hi haurà dues sessions: a les 6 i a les 7.

Tot i que aquesta ja sigui la 24ena edició, els organitzadors no han acabat les idees ni les ganes d'innovar i anuncien sorpreses per al públic. De fet, sense voler-ne donar massa detalls, avancen que tothom haurà d'estar molt atent ja des d'abans que s'obri el portal d'entrada a can Casagran per no perdre's cap novetat.

Els jardins de can Casagran tornen a acollir el Pessebre Vivent organitzat per l'Associació Juvenil Brullersenca. Hi participen uns 150 actors i actrius, tant veïns i veïnes de Llers com de municipis del voltant. Pel que fa a les edats, no hi ha límits, perquè n'hi ha de 4 mesos (el nen Jesús és una criatura també de carn i ossos), fins a altres que tenen més de 80 anys. En el muntatge s'intenta trobar lloc per a tothom, expliquen de l'organització, i la diversitat d'escenes i personatges a representar ho permeten.

El dia 23 serà la posada de llarg del nou Pessebre Vivent de Llers que destaca per tenir cura dels més petits detalls. La preparació ha estat llarga i un grup de persones voluntàries s'hi han dedicat moltes hores. Com cada any, hi han treballat pràcticament tots els caps de semana des de finals de setembre fins ara.

L'espai dels jardins del casalot de Can Casagran, ara convertit en ajuntament, permet una ambientació gairebé màgica per traslladar-se als temps del Betlem del primer Nadal. Gràcies al terreny i a la vegetació natural, així com l'ús de materials originals per reconstruir els diferents espais, el públic pot reviure fàcilment aquella época.

L'entrada al Pessebre Vivent de Llers és gratuïta. Es recomana anar ben abrigats i abrigades per gaudir sense presses de tots els detalls.

Concurs de fotos a les xarxes socials

Aquest any els organitzadors, l'Associació Juvenil Brullersencam impulsen un concurs a través de les xarxes socials i les fotografies més divertides i originals podran guanyar un pernil i caixes de cava o de vi. Les fotografies s'han de penjar a Facebook, Twitter o Instragram amb els hashtags #PessebreLlers2018 i #sombrullersenca