El Grup Iris, l'associació d'empordaneses afectades de càncer de mama, organitza un concert benèfic d'arpa i violoncel aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre a l'Auditori dels Caputxins de Figueres. Es tracta d'un espectacle amb taquilla inversa. El repertori inclourà un recull de nadales.

El concert anirà a càrrec de l'arpista Abigail Prat i del seu fill Quim Gorgot-Palau, violoncel·lista. El repertori del concert inclourà un recull de nadales. Abigail Prat, que acumula una extensa experiència com a intèrpret en orquestres i com a solista, també ha realitzat recitals i concerts de cambra per tot Espanya, Àustria, Noruega, Eslovàquia, França, Alemanya, Mèxic i els Estats Units, tasca que compagina amb la de professora al Centre Superior de Música Conservatori del Liceu. El violoncel·lista Quim Gorgot-Palau va debutar als 15 anys al petit Palau de Barcelona amb l'obra Kol Nidrei de Max Bruch. Ha estat dos anys a la Jove Orquestra de Catalunya i actualment estudia amb Peter Thiemann al superior del Liceu.

L'acte comptarà amb la presència de la doctora Del Barco, oncòloga de l'hospital Trueta de Girona i serà conduït pel periodista Josep M. Bernils. L'artista Josep Ministral ha regalat una pintura que ha servit per il·lustrar la imatge del cartell.