Cada estiu, la Schubertíada de Vilabertran reuneix el bo i millor del lied. Del 22 al 26 d'agost presentem cinc recitals de luxe: el debut de Joyce Di Donato amb ni més ni menys que el «Viatge d'hivern» de Schubert, en la que serà la primera ocasió que el cantarà a Europa. Els dos altres grans cicles schubertians, «La bella molinera» i «El cant del cine» aniran a càrrec del mestre Christoph Prégardien i del baríton Andrè Schuen, que tant bona impresió causà el passat estiu en el set debut.

Es ben coneguda l'afinitat del gran Matthias Goerne amb el públic de Vilabertran. Al 2019 es celebrarà el 25è aniversari del seu debut a la Schubertíada en la que va ser la seva primera actuació fora d'Alemanya. Per conmemorar aquesta efemèride, Goerne interpretarà dos programes, un d'ells dedicat a Schubert a qui no interpretava a Vilabertran des de 2014.

El públic ja pot adquirir paquets d'entrades per a tres concerts amb un 5% de descompte i de cinc concerts amb un 10%. Les entrades es poden comprar per internet o bé trucant al 673 732 357 de 10 a 13.30h. La resta de la programació del festival es presentarà al març.