11 de desembre de 2018
11.12.2018
Figueres

La figuerenca Aina Baig serà la nova directora del Teatre Municipal de Figueres

L'historiador Pere Ferrera també ha obtingut la plaça vacant de Tècnic de Cultura

11.12.2018 | 14:09
La figuerenca Aina Baig

La figuerenca Aina Baig serà la nova directora dels equipaments escènics de Figueres, substituint l'anterior director, Salvador Torres, qui es va jubilar abans de l'estiu. Aquest dimarts s'ha fet públic el resultat del concurs. Aina Baig és gestora Cultural, graduada en Comunicació Cultural, i en Literatura i Llengües Modernes. En els darrers anys ha treballat en la gestió i comunicació de la programació d'arts escèniques de la ciutat, d'entitats i de testivals com ÍTACA, Portalblau, Còmic Figueres, Acústica, Stenes, Vívid i Som Cultura.

Pel que fa a la plaça de tècnic de Cultura, es va convocar aquest estiu un concurs després de la vacant de l'anterior Tècnic de Cultura, en què ha resultat guanyador l'historiador Pere Ferrera. Ferrera és Llicenciat en Història, i formació en programació, màrqueting i animació cultural, i a ctualment treballa al Departament d'Agricultura de la Generalitat.

Aquestes incorporacions se sumen a la del dierctor del Museu de l'Empordà, que va iniciar ara fa un any el nou projecte d'aquest equipament, i suposen una renovació important de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Figueres per continuar el nou impuls iniciat amb la renovació del Museu de l'Empordà que dirigeix Eduard Bech.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook