Garrigàs va acollir el 30 de novembre la presentació del número 19 de la revista Alberes i l'«Itinerari Fages de Climent a l'Empordà» editada per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona. L'acte, que va aplegar força públic, s'ha emmarcat dins de la commemoració de l'Any Fages de Climent coincidint amb el cinquantè aniversari de la seva mort. Fages de Climent va contribuir a la mitificació literària de la seva comarca nadiua, tot prenent l'Empordà, la tramuntana i la seva gent com a temàtica bàsica de la seva múltiple producció literària.

La presentació ha anat a càrrec de Joan Ferrerós, filòleg, col·laborador de la revista, autor de la «Guia Fages de l'Empordà i natural de Garrigàs, David Pujol, director de la revista Alberes, Roser Bech, subdirectora de la revista i Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs.

Aquesta edició de la revista Alberes compte amb un article sobre Garrigàs titulat «Records en blanc i negre» i també es parla del poble a l'itinerari literari Fagés de Climent a l'Empordà des d'on reivindica la vista panoràmica del Balcó de l'Empordà. La presentació ha acabat amb una copa de cava pels assistents.