L’Associació Cultural Llunàtics de Roses, nascuda d’un grup de gent amant de l’astrologia, s’ha posat en marxa amb un cicle d’activitats relacionat amb el creixement personal. L’entitat es va presentar ara fa un parell de mesos a l’espai de Ca l’Anita on cada darrer dijous de mes s’organitza una xer­rada sobre temes diversos, però amb un mateix patró: «Tenim la inquietud d’obrir la nostra ment a noves idees, el nostre objectiu és assolir el propi creixement personal per retrobar-nos en harmonia amb la vida, l’univers i la natura despertant la nostra consciència», afirma la presidenta Carme Poyato.

L’Associació està formada per un grup molt heterogeni i ja compta amb una quarantena d’associats. «Arran d’unes classes d’astrologia que vam fer a Roses, cada cop teníem més ganes d’aprendre, és un camp molt complex, i vam decidir crear l’associació per donar via lliure a les nostres inquietuds, portant especialistes que també puguin atraure nous públics». Sobre el nom de l’associació, la presidenta assegura que «ens descriu molt bé perquè tots tenim un punt de llunàtics, volem tocar diversos temes sempre que ens facin pensar i créixer com a persones».

El cicle va arrencar el 25 d’octubre amb una conferència sobre cuina simbiòtica, integrativa i funcional. «L’activitat va generar tant d’interès que s’ha programat un taller relacionat amb aquesta temàtica després de Nadal» explica la presidenta.

Ple absolut

Amb un ple absolut a la sala de Ca l’Anita, l’Associació va celebrar dijous passat la segona de les xerrades amb el títol Millora la teva vida gràcies als olis essencials, a càr­rec d’Àngels Campà. El cicle de propostes, que s’allargarà fins al mes de maig, inclou altres temes: Introducció a l’astrologia, pel 24 de gener; L’antic art de curar amb el Jin Shi Jyutsu serà la proposta del 21 de febrer; el 21 de març es parlarà de Geometria sagrada; el 25 d’abril s’abordaran els Símbols i l’inconscient com a font d’autoconeixement. Finalment s’acabarà amb una darrera xerrada titulada El cel de primavera, en què es parlarà de les estrelles i dels astres.