Encara que el cinema vol donar un toc de glamour a les escenes de sexe, les qüestionables interpretacions o els guions absurds poden produir l'efecte contrari.

En algunes ocasions els directors no aconsegueixen el clímax desitjat i les escenes de llit acaben convertint-se en un espectacle ridícul, vergonyós i fins capaç de provocar alguna rialla inesperada. Aquestes són només algunes de les escenes de sexe més absurdes de la història del cinema.

'Crank: veneno en la sangre' (2006)

Chev Chelios, un assassí a sou que desitja refer la seva vida, desperta un matí i descobreix que ha estat enverinat i que només té una hora per viure a menys que mantingui l'adrenalina corrent pel seu cos mentre busca l'antídot. A més de viure tot tipus d'aventures extremes, en una de les escenes de la pel·lícula decideix mantenir sexe salvatge en públic amb la seva companya de repartiment per esquivar la mort.

'American pie' (1999)

Ja ha passat a la història ja aquesta escena de la primera pel·lícula de 'American Pie'. Com oblidar el moment en què Jason Biggs satisfà les seves més baixos instints amb un pastís de poma? La cara del pare al trobar-se amb semblant imatge no té desperdici.

'En el punt de mira' (2007)

Semblava impossible que una escena de llit entre Monica Bellucci i Clive Owen acabés convertint-se en absurda i criticada. En aquesta escena els dos protagonistes estan tenint sexe desenfrenat a l'habitació quan de sobte apareixen uns sicaris disposats a matar-los. El personatge de Clive Owen aconsegueix aniquilar-los un a un, això sí, sense deixar de practicar sexe.

'Instint bàsic 2' (2006)

Explotar el 'sex appeal' de Sharon Stone no és molt difícil, però utilitzar la sensualitat de l'actriu en excés pot ser un pecat. Després de l'èxit en 1992 del primer lliurament, 'Instint bàsic 2' tornar a la gran pantalla i ho va fer amb una escena inicial de sexe sense sentit (i amb accident de trànsit inclòs).

'The room' (2003)

A hores d'ara ningú dubta de la baixa qualitat de la pel·lícula de Tommy Wiseau. Les seves hilarants escenes i les seves qüestionables interpretacions van donar lloc no només al fet que molts la consideren com la pitjor pel·lícula de la història, sinó que també la van convertir en una pel·lícula de culte. I com no podia ser d'altra manera, les escenes de sexe també són força qüestionables.

Gairebé al principi de la pel·lícula ens topem amb una hilarant i llarga escena de llit entre Johnny i Lisa, precedida per una baralla de coixins, i en la qual el personatge de Wiseau treu una rosa i comença a tirar pètals a la seva companya mentre riu.

'El regreso de la cosa del pantano' (1989)

La seqüela dirigida per Jim Wynorski del clàssic dels vuitanta no va tenir tant èxit com la seva predecessora. És més, la pel·lícula va guanyar fins i tot un premi Razzie per la interpretació de Heather Locklear. En una escena de la pel·lícula, l'actriu accepta tenir relacions sexuals amb el monstre del pantà, qui gràcies als seus poders aconsegueix que la jove li vegi com un humà. Més que excitant va ser incòmode.

'Howard the Duck' (1986)

La història és la següent: un alienígena amb forma d'ànec arriba a la Terra i es queda un temps a casa d'una jove Lee Thompson. En algun moment de la pel·lícula ella s'enamora d'Howard i el convenç per tenir relacions, encara que al principi ell no n'està convençut. Encara que l'escena es talla en el moment adequat, veure l'actriu intentant seduir un ànec va posar els pèls de punta a més d'un.