El grup britànic de pop «Spice Girls», que va triomfar als anys 90, han anunciat aquest dilluns el seu retorn als escenaris, encara que sense la presència de Victoria Beckham, publica avui el diari «The Sun».

El quartet format per la «Baby» Spice Emma Bunton, «Scary» Mel B, «Ginger» Geri i «Sporty» Spice Mel C ha difós un vídeo en què revela una nova gira l'estiu que ve al Regne Unit .

Aquesta serà la primera gira del grup des de 2008 i la primera vegada que les seves integrants es pugen a un escenari juntes des que el 2012 van participar en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres, la qual es va considerar la seva última actuació, indica el rotatiu.

Segons «The Sun», la «Posh» Spice Victoria Beckham ha descartat unir-se al projecte per centrar-se en rellançar la seva fallida marca de roba.

En els seus inicis el 1994, les «Spice Girl» van causar sensació amb un pop enganxós i sobretot per tractar-se d'una banda formada només per noies, en la qual cadascuna vestia de manera diferent suposadament en funció de la seva personalitat.

Geri va deixar el grup el 1998 i la resta va seguir com a quartet durant dos anys, quan van gravar l'àlbum «Forever», després es van dispersar l'any 2000 per tornar breument el 2007 i 2008, i puntualment el 2012.