Dissabte 3 de novembre a les 11 del matí se celebrarà una activitat conjunta entre els tres museus del centre de Figueres entorn al Dalí infant i jove titulada Som Dalí, Som Museus, Som Figueres. Del xarleston a les garotes. Consistirà en una ruta pel centre de la vila per descobrir la infantesa i joventut de l´artista a partir de les col·leccions del Teatre-Museu Dalí, el Museu de l´Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya. Seguidament tindrà lloc L'activitat comptarà també amb una actuació musical de la mà de Xavier Benítez, Albert Comaleras, Albert Burcet i Brady Lynch. L´activitat finalitzarà prenent una copa de cava i una garota a l´Hotel Duran.

És la primera vegada que els tres museus figuerencs organitzen una activitat de forma conjunta. L´acció s´emmarca en la tercera edició del festival Som Cultura que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de les institucions culturals de comarques gironines. L´objectiu és estimular l´interès tant dels habitants locals com dels visitants, donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges, sorprendre amb propostes culturals innovadores i, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

L´activitat té un cost de 5€ (inclou l´entrada als tres museus i visita guiada) i té una durada d´una hora i mitja. El preu del vermut és de 6€. Les places són limitades. És imprescindible reservar al 972 504 585 o a reserves@mjc.cat